Winnaar Gouden Giraffe 2015

Synpact ontwikkelt en organiseert spraakmakende en Award-winning Events. Op 12 februari 2016 oordeelde de jury van de Gouden Giraffe dat Synpact en Exact Software het beste beursevent 2015 organiseerden met Exact Live. Een succesvolle en spraakmakende co-creatie tussen Exact en Synpact.

“Wij zijn bijzonder trots, vereerd en dankbaar voor deze mooie prijs, maar nog meer voor de prachtige jarenlange samenwerking met Exact. Deze co-creatie getuigt van synergie, professionaliteit, duurzaamheid en heel veel creativiteit. Alle facetten van het ondernemerschap en het onvoorwaardelijk gaan voor de kwaliteit en beleving van de bezoeker gaan bij Exact Live perfect hand-in-hand. Zo zou ieder project moeten gaan. Met veel dank aan het bijzonder gedreven Exact-team.”

exact_live

Dit zei de jury over Exact Live 2015

Dat het allesomvattende concept van Exact Live 2015 de Gouden Giraffe in de categorie beurzen wint is volgens de jury een uitgemaakte zaak. Het lukte Exact om boekhouderssoftware tot een aantrekkelijk product te maken, waarmee op een beursvloer met duizenden bezoekers, mensen met elkaar in contact kwamen, producten veel al op een speelse manier aan de man werden gebracht en de beurs de etalage was van bijvoorbeeld het bijbehorende congres en inhoudelijke deel.

Lees hier meer over Exact Live

Wil je meer weten over dit project of ook een campagne of event opzetten voor de zakelijke markt? Neem dan contact op met Sven van Egmond: s.vanegmond@synpact.nl.