Week van de Ondernemer: Cadeau voor ondernemend Nederland

Van 9 tot 11 mei 2017 vond de Week van de Ondernemer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Een cadeau voor ondernemend Nederland, mogelijk gemaakt door partners uit het bedrijfsleven en overheid. Met 7.000 m2 ondernemersspektakel en meer aanmeldingen en bezoekers dan ooit, mag de Week van de Ondernemer zich met recht het grootste ondernemersevent van Nederland noemen.
Initiatiefnemers van het event, dat al sinds 1997 plaatsvindt, zijn De Ondernemer en MKB-Nederland. Dit jaar zijn de Persgroep en Rabobank Strategisch Partners. Zij stimuleren succesvol ondernemerschap. Themapartners – inhoudelijke experts op deelgebieden –  zijn NL Groeit, Google, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Ministerie van Economische Zaken en Essent. Experience Partners delen praktische kennis en vaardigheden: ONVZ, BDO, UWV, Oxfam Novib, Marktlink, EvoFenedex, Teamleader, De Amersfoortse, Semco Style Institute, Make Marketing Magic, en Sandd. Synpact is verantwoordelijk voor het eventconcept, de totaalcampagne en de projectrealisatie.
Tijdens het event wordt een speciaal plein ingericht voor het thema Financieren. Hier zijn alle financieringspartners te vinden waar ondernemers terecht kunnen voor persoonlijk advies over al hun financieringsvraagstukken.
De Week van de Ondernemer vindt dit jaar nog plaats in Rotterdam (27 september), Eindhoven (11 oktober) en Amsterdam (21-23 november). Kijk voor meer informatie op www.wvdo.nl of bekijk een impressie van de Week van de Ondernemer 2017 in Utrecht.
Partner worden van de Week van de Ondernemer of een keer komen kijken? Neem dan contact op met Maarten van Druten: m.vandruten@synpact.nl.