Week van de Ondernemer 2016

De Week van de Ondernemer: al 19 jaar het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. Synpact is oprichter en initiatiefnemer van de Week van de Ondernemer en verantwoordelijk voor het totaalconcept – van conceptontwikkeling en samenwerking met kennispartners tot wervingscampagnes en projectrealisatie.

In 2016 bestaat de Week van de Ondernemer uit vier edities. We starten met de nationale editie in Utrecht (12-14 april), gevolgd door regionale edities in Groningen (29 juni), Eindhoven (12 oktober) en Amsterdam (16 november). Tijdens de Week van de Ondernemer worden jaarlijks ca. 10.000 ondernemers geïnspireerd door topsprekers, experts en succesvolle ondernemers. Minister president Marc Rutte is elk jaar aanwezig op de editie in Utrecht om in gesprek te gaan met ondernemers.

Het event is uitgegroeid tot een zeer waardevol ondernemersplatform waar zowel overheid (o.a. Ministerie EZ en SZW), belangenorganisaties (o.a. MKB Nederland en KvK) en corporate merken (o.a. Rabobank, Ziggo, PostNL, Microsoft, KPN en ONVZ) graag onderdeel van uitmaken. Een cadeau voor ondernemend Nederland.

Lees hier meer over de Week van de Ondernemer 2016 en hoe je partner kunt worden. Neem voor meer informatie contact op met Remko Wouters.