Week van het Familiebedrijf 2017 start bij Houweling Groep

De eerste dag van de Week van het Familiebedrijf 2017 zit er op. Familiebedrijf Houweling in Bleiswijk ontving namens de Rabobank meer dan 40 familiebedrijven uit de regio. Rabobank wil hiermee familiebedrijven inspireren en vooral uitdagen met nieuwe inzichten om hun bedrijf verder te ontwikkelen.

Tijdens de middag gaf Marc Houweling (de 4e generatie) de bezoekers een unieke kijk in het familiebedrijf. Sinds 1925 levert de Houweling Groep producten en diensten op het gebied van verpakkingen, veiligheid, (glas)tuinbouw, reconditionering, opslag en vervoer. Tot in Australië! Recent nog werd de Houweling Groep tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf benoemd. (Best Managed Companies – Deloitte). Bijzonder dus om hier een kijkje in de keuken te mogen nemen.

Gedurende de middag vond ook een masterclass over bedrijfsoverdracht en strategieverandering na generatiewisseling plaats, gevolgd door rondetafelgesprekken.

De Week van het Familiebedrijf vindt deze week nog plaats in Apeldoorn, Utrecht en Regio De Langstraat. Bekijk hier de terugblik op de Week van het Familiebedrijf 2017 – Rabobank.

Neem voor meer informatie contact op met Maarten van Druten: m.vandruten@synpact.nl.