Train je ondernemersvaardigheden als een topsporter

De dagbladpagina van de Wereld van de Ondernemer op 11 april 2017 in alle ADR-titels gaat over ‘Ondernemersvaardigheden’. Aan het woord o.a. Martijn Bos van Boska Holland Cheesewares. Hij vertelt hoe hij veel cursussen en workshops heeft gevolgd om de ondernemer te worden die hij nu is.

 

Ben Tiggelaar beschrijft in zijn column drie tips voor gedragsverandering. Adviezen om de stap van oude naar nieuwe gewoontes te zetten.

 

Remko Wouters, oprichter van de Week van de Ondernemer, gaat in zijn column in op het feit dat ondernemen topsport is. “Wil je succesvol ondernemen, dan moet je hard werken. Niet alleen in je bedrijf, maar ook aan jezelf. Succesvolle topondernemers nemen (lees: gunnen zichzelf) hier de tijd voor.”

 

De dagbladpagina van de Wereld van de Ondernemer verschijnt wekelijks in alle landelijke en regionale dagbladen van ADR. Een speciale pagina met ondernemersnieuws met een oplage van 1.2 miljoen. Zo wordt ondernemersnieuws onderdeel van de dagelijkse nieuwsstroom.

 

Interesse om een bijdrage te leveren in de vorm van (branded) content? Bekijk hier de themakalender van 2017 of neem contact op met Gerard van den Broek: g.vandenbroek@synpact.nl.