Synpact onderdeel van de Persgroep

Per 1 oktober 2016 zijn wij onderdeel van de Persgroep Nederland. De gedeelde ambitie is om het meest complete zakelijke platform van Nederland te bouwen. Dit met als primaire doel ondernemers te stimuleren en faciliteren in hun succes. Gezamenlijk bereiken we ruim 800.000 ondernemers.

Welkom in de Wereld van de Ondernemer

De Wereld van de Ondernemer is hét platform dat ondernemers online, in print en tijdens events voorziet van relevante kennis, inspirerende cases en spraakmakende ontmoetingen. Alles met als doel succesvol ondernemerschap te stimuleren. Voor onze partners is de Wereld van de Ondernemer hét platform om écht met ondernemers in contact te komen, inhoudelijk en persoonlijk. Kennis delen, proposities testen, leads en data genereren, merkvoorkeur creëren en meer. Kortom uw marketing-, communicatie- én salesdoelstellingen realiseren binnen een zeer interessante doelgroep, het mkb.

Ook in contact komen met ondernemers?

Download hier het factsheet voor de mogelijkheden.

Extreem nieuwsgierig onderzoek

Wij doen continu onderzoek onder ondernemers. Hierbij maken wij gebruik van onze Big Data, het Contact Center, de WVDO-events en onze Apps. Onze onderzoeken kenmerken zich door de extreme nieuwsgierigheid, het directe persoonlijke contact en de hoge responseratio.

Wij doen jaarlijks diverse onderzoeken, zoals het Nationaal Ondernemers Onderzoek, de MKB-Monitor en onderzoek samen met UvA/ACE (Amsterdam Center for Entrepreneurship), MKB-Nederland en Nyenrode. Daarnaast verzorgen wij trendanalyses, validatie-processen, klantfeedback-sessies en testpanels in opdracht van onze klanten.

Spraakmakende marketingcampagnes en events

Vanuit onze expertise en ervaring in het MKB denken wij mee in de MKB-strategie van onze klanten en partners. Het ‘waarom’, ‘hoe’ en ‘wat’ bekijken wij altijd vanuit de ondernemer.

Zo bedenken en ontwikkelen wij spraakmakende en doeltreffende ondernemerscampagnes voor klanten als Essent, Exact, Hewlett Packard Enterprise, ONVZ, KPN, Ziggo, Microsoft, Rabobank en diverse ministeries. Recht in de doelgroep, met heldere doelstellingen en keiharde en meetbare resultaten.

In het huidige marketinglandschap geloven wij in een slimme combinatie van ‘high tech’ en ‘high touch’. Vandaar dat live events een belangrijk onderdeel binnen onze campagnes vormen.

Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer is al 19 jaar het grootste en best gewaardeerde ondernemersplatform van Nederland met jaarlijks zo’n 10.000 fysieke en 150.000 online bezoekers. In 1997 begonnen en uitgegroeid tot de grootste ondernemerscampagne van Nederland. Synpact is de bedenker en initiatiefnemer.

Rondom de Week van de Ondernemer wordt intensief samengewerkt met partners uit bedrijfsleven en overheid. Voor onze klanten creëren wij doeltreffende campagnes gericht op ondernemers.

In 2016 vindt de Week van de Ondernemer plaats van 12-14 april 2016 in Utrecht, gevolgd door regionale edities in Groningen, Eindhoven en Amsterdam. Kijk op www.wvdo.nl.

Boek: De kern van ondernemerscommunicatie

Hoe doet en denkt een ondernemer, hoe ontwikkelt het Nederlandse ondernemerslandschap zich en hoe kun je met je merk top-of-mind worden bij ondernemers? Antwoorden op deze vragen lees je in ons boek ‘Ondernemer: de kern van ondernemerscommunicatie’. Speciaal bedoeld voor MKB-marketeers, communicatieprofessionals en beleidsmakers die zich richten op de doelgroep ondernemers.

Interesse? Bestel het boek hier of neem contact met ons op. Wij spreken regelmatig over MKB-marketing of ondernemersmarketing en succesvolle MKB-campagnes.

Partners we love

Onze klanten: Corporate A-merken en overheid

Wij werken voor Corporate A-merken die zich richten op de zakelijke markt: o.a. Exact Software, Hewlett Packard Enterprise, Essent, KPN, Rabobank, Microsoft, ONVZ, ING, Eneco, Ziggo Zakelijk, PostNL, BDO, Randstad.

En voor overheid en MKB-belangenbehartigers: o.a. MKB Nederland, Kamer van Koophandel, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, UWV en diverse ministeries.

Ben jij MKB-marketeer of richt je je op de doelgroep ondernemers? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.