Shake-On: digitaal netwerken via een handshake

Vorig jaar hadden we al de primeur van Shake-On op de Week van de Ondernemer 2016, een digitaal polsbandje voor eventregistratie en gegevensuitwisseling. Dit jaar is er nog veel meer mogelijk met de bandjes.

Tijdens de Week van de Ondernemer 2017 ontvangt iedere bezoeker een gepersonaliseerd polsbandje van Shake-On. Na het bandje gekoppeld te hebben aan de WVDO app kunnen de bezoekers ‘aan de slag’ met het polsbandje. Met iedereen die zij tijdens het event de letterlijk de hand schudden wisselen zij – na onderlinge toestemming – direct contactgegevens uit via de WVDO app.  In de WVDO app kun je vervolgens precies zien wie jij die dag gesproken hebt en tref je alle gegevens aan zodat je naderhand nog makkelijk contact op kunt nemen. Netwerken nieuwe stijl door middel van een handshake!

Ook voor ons als organisator zijn de polsbandjes interessant. De data die tijdens het event wordt opgeslagen geeft ons inzicht in wat er tijdens het event gebeurt, data waar je normaal veel moeite voor moet doen om te verkrijgen. Zo kun je bijvoorbeeld direct zien wat de populaire plekken zijn en waar er knelpunten ontstaan. Welke workshops en ruimtes zijn meer in trek? Op basis daarvan kunnen we veranderingen aanbrengen in ons concept, waardoor we een beter event kunnen bieden voor partners en bezoekers.

Lees een interview met oprichter Babak Heydari van Shake-On op De Ondernemer. Tijdens de Week van de Ondernemer wordt het inzetten van Shake-On mogelijk gemaakt door MKB-Nederland.

Neem voor meer informatie contact op met Maarten van Druten: m.vandruten@synpact.nl.