Synpact inspiratie tour februari 2017

Salesforce: Essentials Inspiratie Tour 2017

Innoveren, inspireren, motiveren en vooral beleven. Januari 2017 organiseerde Synpact voor Salesforce de eerste Nederlandse Essentials Inspiratie Tour in de regio Eindhoven, dé broedplaats van innovatie. Deze tour, bedoeld voor C-level relaties, werd een ware beleving, door de deelnemers beoordeeld met een 9,5! Synpact was hierbij verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, strategie, campagne management, projectmanagement en realisatie.

Dreamforce

De “Innovatie Tours” van Salesforce zijn tijdens hun grootste event “Dreamforce” in Silicon Valley een groot begrip: unieke tours om ondernemers te inspireren en informeren over high tech innovatie in het land. In samenwerking met Synpact wordt dit concept nu in Nederland uitgerold. Dennis Stoutjesdijk, marketing campagne manager bij Salesforce Nederland was zeer enthousiast over de eerste editie: “Perfecte samenwerking en goed te zien dat dat we in Nederland voldoende innovatie hebben om onze klanten te inspireren!”. Een vervolg sluit hij zeker niet uit!

Inspirerende scale-ups

De klantbehoefte transformeert wereldwijd van bezit naar gebruik en dus van product naar service-gedreven business modellen. Deelnemers werden daarom geïnspireerd om op een andere manier waarde toe te voegen bij hun klanten. Aan het woord kwamen diverse scale-ups en ondernemingen op bijzondere locaties: o.a. ByFlow, Philips Lighting en Tesla. Deelnemers kregen een kijkje in de keuken en inzicht in de businessmodellen. Zij waren zeer te spreken over de benadering van Salesforce. Geen directe product selling, diversiteit in content over de gehele dag en een zeer high level service niveau met o.a. valetparking en met een gewassen auto naar huis!

Tesla

Het hoogtepunt van deze Inspiratie Tour was volgens de aanwezigen het exclusieve bezoek aan de Tesla Factory te Tilburg, waar zij met een treintje een rondleiding kregen. Hier konden zij alles ervaren, voelen en zien. Tesla staat bekend om zijn mysterieuze manier van werken en het niet zomaar toelaten van bezoekers in de Tesla fabriek. Een uniek element dus van deze Inspiratie Tour.

Meer weten over deze tour of interesse in een Inspiratie Tour voor zakelijke klanten? Neem voor meer informatie contact op met Maarten van Druten: m.vandruten@synpact.nl.

22 februari 2017