Rabobank: Week van het Familiebedrijf 2017

Van 13-17 maart 2017 vindt de eerste Week van het Familiebedrijf plaats die wij ontwikkelen in samenwerking met Rabobank. Synpact is hierbij verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, campagnemanagement en projectrealisatie.

Tijdens de week vinden in verschillende regio’s events plaats bij verschillende familiebedrijven. Het doel is om familiebedrijven te inspireren en uit te dagen met nieuwe inzichten om hun bedrijf verder te ontwikkelen. De events bestaan uit een masterclass over bedrijfsoverdracht en strategieverandering na generatiewisselingen, rondetafelgesprekken, een unieke rondleiding bij het familiebedrijf waar het event plaatsvindt en de mogelijkheid tot netwerken met 50 familiebedrijven uit de regio. De events vinden plaats in de volgende regio’s bij de volgende familiebedrijven:

Met deze events wil Rabobank het komende jaar, maar ook de jaren daarna, contacten tussen familiebedrijven in de regio’s stimuleren, kennis en ervaring over relevante thema’s over dragen en zich positioneren als partner voor familiebedrijven.

Bekijk hier de terugblik op de 1e Week van het Familiebedrijf.

Neem voor meer informatie contact op met Maarten van Druten: m.vandruten@synpact.nl.