Rabobank: Startup Cinema

Vanaf het najaar van 2016 organiseren wij voor Rabobank Nederland Startup Cinema: eerlijke ondernemersverhalen voor de startende ondernemer, live en op video. Synpact is hierbij verantwoordelijk voor campagnemanagement, activatie en realisatie. MT Mediagroep is betrokken als content partner, 7Ditches als productiemaatschappij.

Tijdens een serie van 10 avondbijeenkomsten van november 2016 t/m januari 2017 delen succesvolle ondernemers uit eigen ervaringen belangrijke momenten met startende ondernemers. Momenten in hun ondernemerschap die cruciaal waren in de groei van hun bedrijf. Het besluit om te gaan ondernemen. De eerste medewerker. De eerste grote deal. De grootste blunder. Alles komt aan bod. Maar dan net even op een andere manier. Snel, recht voor zijn raap en ondersteund door veel videobeelden.


Rasinterviewer Ronnie Overgoor praat de avonden, waar zo’n 150 startende ondernemers uit de regio aanwezig zijn, aan elkaar. De bijeenkomsten vinden plaats van Groningen tot Maastricht. De bijeenkomsten in Tilburg en Amsterdam zijn inmiddels al VOL.

Rondom de events worden startende ondernemers online ondersteund met allerlei relevante content. Dat gebeurt vanuit IkGaStarten van Rabobank en gaat van inspirerende interviews, ijzersterke slimme tips van topondernemers, van video tot tekst en beeld. Het is één rijke multimediale ervaring om starters te ondersteunen en te inspireren.

Neem voor meer informatie over dit project of andere projecten voor starters/start-ups contact op met Sven van Egmond: s.vanegmond@synpact.nl.