Ondernemers bereiken, beraken en activeren in 2017

Begin januari openden wij ons nieuwe kantoor in Amsterdam-Noord. Een creatieve en ondernemende locatie met een spectaculair uitzicht over het IJ. Eindelijk komen alle disciplines (strategie, creatie, onderzoek, online, events, print) samen om de ondernemer beter van dienst te zijn. Hier werken dagelijks 60 professionals: niet alleen het vertrouwde Synpact-team, maar ook aan onze nieuwe collega’s van De Ondernemer (redactie, creatie, online, marketing en sales) en ons Contact Center.

Het betekent dat wij 100% open zijn voor business. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan het combineren van de producten, diensten en databases van Synpact en De Ondernemer en het vormgeven van de Wereld van de Ondernemer. De uitkomst? Een breed portfolio waarmee je ondernemers in 2017 het beste kunt bereiken, beraken en activeren.

1. Wekelijks: ondernemer-pagina in alle landelijke en regionale dagbladen van ADR

Nieuw is dat De Ondernemer vanaf 14 februari 2017 wekelijks in alle landelijke en regionale dagbladen van ADR verschijnt. Een speciale pagina met ondernemersnieuws met een oplage van 1.2 miljoen. Zo wordt ondernemersnieuws onderdeel van de dagelijkse nieuwsstroom. Bekijk hier de themakalender 2017 voor de mogelijkheden van branded content.

2. Dagelijks: deondernemer.nl

Online blijven wij ondernemers dagelijks inspireren, prikkelen en activeren. Het meest relevante ondernemersnieuws, inspirerende interviews, need-to-know longreads en video’s en praktische tools voor ondernemers. Deze online omgeving is de aangewezen plek voor partners om met ondernemers in contact te komen en hen te activeren. Het doel is om 50% van de ondernemers in Nederland te bereiken in 2017.

Ondernemers bereiken en beraken 2017

3. Elk kwartaal: De Ondernemer Magazine

De Ondernemer Magazine is zowel qua vorm als inhoud gerestyled. Het magazine verschijnt ieder kwartaal bij alle ADR-titels (ca. 500.000 zakelijke lezers). Een krachtige bundeling van inspiratie, kennis, ondernemersverhalen die de ambitie van ondernemers prikkelen. Bekijk hier het jaaroverzicht van alle data, thema’s en mogelijkheden voor partners.

4. Wekelijks: E-nieuws & social

Wekelijks bundelt de redactie van De Ondernemer belangwekkende ondernemersartikelen, zowel landelijk als regionaal. Samen met zorgvuldig samengesteld nieuws en branded content van partners wordt dit gedeeld via de wekelijkse e-nieuwsbrief en onze social mediakanalen. Het wekelijkse bereik is 50.000-100.000 ondernemers.

week-van-de-ondernemer-2017

5. Special Week van de Ondernemer

Ook in 2017 organiseren wij weer de Week van de Ondernemer, het grootste en best gewaardeerde event voor ondernemers in Nederland, met ruim 10.000 bezoekers. Dit jaar twee landelijke WVDO-edities: in het voorjaar in Utrecht (mei) en in het najaar in Amsterdam (november). Rondom deze twee edities worden WVDO-Special uitgegeven. Hierin krijgen experts, sprekers, ondernemers en partners een gezicht voor een breder publiek. De WVDO-Special wordt op de zaterdag voorafgaand aan de Week bijgesloten bij de dagbladen van ARD en Het Parool (oplage 1.2 miljoen). Naast de WVDO worden er ook regionale events georganiseerd onder de naam De Ondernemer Live, o.a. in Rotterdam en Eindhoven.

6. Continu: Big Data & Ondernemersonderzoek

Vanuit ons nieuwe Contact Center hebben wij dagelijks contact met 1.000 ondernemers. Wij doen onderzoek (o.a. Nationaal Ondernemers Onderzoek), valideren proposities, verrijken data en volgen marketing- en salesacties op. Wij weten continu wat er speelt in het MKB. Het Contact Center wordt vanuit (validatie)onderzoek en (lead)opvolging steeds vaker een vast onderdeel in de campagnes van klanten. Inmiddels beschikken wij over 210.000 ondernemersprofielen.

7. Marketing Services op maat

Ook in 2017 blijven wij onze klanten bedienen met Marketing Services op maat. Of het nu gaat om het ontwikkelen van doeltreffende campagnes voor de zakelijke markt of het organiseren van grootschalige B2B-events? Onze strategen, creatieven, project- en campagnemanagers staan voor je klaar.

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen met het bereiken, beraken en activeren van ondernemers? Neem dan contact om met Remko Wouters: r.wouters@synpact.nl.