Marktlink: Masterclass ‘Is mijn bedrijf verkoopklaar?’

Op 7 juni en 11 juli 2017 organiseren wij de Week van de Ondernemer Masterclass ‘Is mijn bedrijf verkoopklaar?’ in samenwerking met overname-expert Marktlink. Tijdens de masterclass, die bedoeld is voor ondernemers die denken aan een mogelijke verkoop van hun bedrijf, wordt aandacht besteed aan de stappen die nodig zijn voor een succesvolle bedrijfsverkoop. Over het algemeen verkoop je je bedrijf maar één keer. Doe het daarom goed en bereid je voor.

Aan het einde van de masterclass heb je inzicht in de haken, ogen en hobbels die je tegen kunt komen, maar vooral ook de succesfactoren om het beste resultaat te realiseren bij de verkoop van een bedrijf.

De Achterhoekse kunstgrasproducent Avalon vertelt tijdens de masterclass op 7 juni hoe zij als relatief klein bedrijf zijn uitgegroeid tot een van de grootste kunstgrasproducenten en marktleider van West-Europa door de overname van Victoria PLC. Bekijk hier het programma en schrijf je in. De masterclass vindt plaats op 7 juni 2017 van 8-10 uur (inclusief ontbijt) op het kantoor van Marktlink in Deventer.

De daaropvolgende editie zal op 11 juli 2017 plaatsvinden op het kantoor van Marktlink in Amsterdam. Hier komt overname expert Marlon Putter vertellen over het verkoopproces en hoe je de maximale waarde kunt halen voor jouw bedrijf. Vervolgens komt ondernemer Remco van Duuren vertellen hoe hij vanuit jarenlange ervaring op bestuurlijk niveau zijn eigen onderneming heeft opgezet en weer succesvol verkocht om daarna via een Management Buy In bij Logis.P terecht te komen. Schrijf je hier in en bekijk het programma.

Meer informatie over deze masterclass of ook een masterclass voor ondernemers opzetten? Neem dan contact op met Maarten van Druten: m.vandruten@synpact.nl.