16 NOV 2016: Lunchsessie Ministerie VWS: Gezondheid op de werkvloer

Vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is er veel aandacht voor preventie binnen hun programma Alles is gezondheid. Doel is om hierover ook in gesprek te gaan met werkgevers en ondernemers. Binnen dit kader vindt er op 16 november 2016 tijdens de Week van de Ondernemer Amsterdam een lunchbijeenkomst voor ondernemers plaats met als thema ‘Gezondheid op de werkvloer’.

Hoe zorg je voor een gezond en vitaal team? Tijdens deze bijeenkomst delen directeur-generaal Volksgezondheid Angelique Berg, inspirator Arko van Brakel en schrijver van ‘Hoe word je 100?’ William Cortvriendt hun visie over gezondheid en vitaliteit van medewerkers en de rol van een werkgever hierin.

Daarnaast is er voldoende tijd om onder leiding van experts met de andere aanwezigen in gesprek te gaan over dit thema en zo van elkaar te leren. Vanuit het programma ‘Alles is gezondheid’ delen deze experts graag hun tips & tricks.

De lunchsessie is alleen op uitnodiging bij te wonen.

Ook in contact komen met ondernemers? Neem voor meer informatie contact op met Maarten van Druten: m.vandruten@synpact.nl.