KPN MKB IDEE verkiezing

De Week van de Ondernemer vormt in 2015 het decor voor KPN voor een dialoog met ondernemers. Centraal in deze dialoog staat de inspiratie van ondernemers. KPN inspireert ondernemers hoe om te gaan met technologie in de context van productiviteit, mobiliteit en samenwerking. KPN host tijdens de WVDO dagelijks inspiratiesessies voor ondernemers, o.a. over Social Media. Ook zijn partners van KPN aanwezig om workshops te geven en kunnen ondernemers op de KPN-stand terecht voor een inkijkje in de mogelijkheden van nieuwe technologieën of voor persoonlijk advies.
Dit jaar organiseert KPN i.s.m. MKB-Nederland voor de 2e keer de MKB IDEE verkiezing. Na het succes van vorig jaar gaat KPN op zoek naar innovatieve ondernemers. In 2015 staat de verkiezing in het teken van ‘groei door ICT’. Technologische ontwikkelingen gaan momenteel heel snel, met name op het gebied van ICT. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op, ook binnen het MKB. Maar hoe beslis je nu met welke ICT innovaties je het beste groei kunt realiseren binnen je bedrijf? Met dit initiatief gaan MKB-Nederland en KPN actief op zoek naar MKB’ers die innovatieve technologieën hebben toegepast om groei te realiseren voor hun bedrijf. Bekijk hier de genomineerden (inschrijven is niet meer mogelijk). Op 25 november wordt de prijs uitgereikt tijdens WVDO-Amsterdam.
Wil je ook weten hoe je ondernemers kunt bereiken en beraken? Neem dan contact op met Remko Wouters: r.wouters@synpact.nl.