Industriële locaties najaarsedities WVDO

De najaarsedities van de Week van de Ondernemer vinden plaats op inspirerende industriële locaties. De Week van de Ondernemer voor Zuid Nederland vindt plaats in het inspirerende Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. De editie voor Noord-Holland is te vinden in het industriële TAETS, net buiten Amsterdam. Voor deze locaties is gekozen omdat zij goed passen bij het WVDO-thema dit jaar: Building Better Business.

12 oktober Eindhoven: Klokgebouw

Het Klokgebouw is te vinden op Strijp-S, de voormalige Philips-site. Het trotse pand markeert als een imposant uitroepteken de plek waar het kloppende hart van creatief Eindhoven wordt gerealiseerd. Het Klokgebouw was een van de markante gebouwen van het Philips concern en werd in 1929 door Philips in gebruik genomen. De laatste jaren is er enorm hard gewerkt om dit icoon te restylen, te herontwikkelen en te renoveren. De locatie wordt veel gebruikt voor evenementen, congressen en concerten.

16 november Amsterdam: TAETS Zaandam

TAETS, een spectaculaire ruimtelijke en historische evenementenlocatie, ligt in Zaandam, net buiten de ring van Amsterdam aan het Amsterdam Noorzeekanaal. Het terrein bezit een rijke historie en dat is overal zichtbaar en voelbaar. De gebouwen van Taets maken deel uit van het Hembrugterrein, industrieel erfgoed daterend uit 1897. Het Hembrugterrein is een voormalige munitiefabriek die behoorde tot het militaire hart van de Stelling van Amsterdam. Taets is een van de meest creatieve evenementenlocaties in de metropoolregio Amsterdam.

Schrijf je in voor de Week van de Ondernemer in Eindhoven of Amsterdam via www.weekvandeondernemer.nl. Of neem voor informatie over inhoudelijke bijdragen of partner worden contact op met Remko Wouters: r.wouters@synpact.nl.