HPE: Aruba Airheads Community Incentive Benelux

Voor Aruba Networks, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise en marktleider op het gebied van Secure Mobility oplossingen (zakelijke wifi en WLAN netwerken), realiseerde Synpact het project Airheads Community Brand Awareness.

De Aruba Airheads Community is een online community voor Mobility liefhebbers en experts in de Networking branche. Leden delen hier best practices, bestaande technische oplossingen en kennis door ervaring.

Doelstelling van de Airheads Community Incentive is partnerleden te activeren om zich aan te sluiten bij de community en nieuwe leden werven voor de community via een digitale campagne met een officieel Airhead4Life T-Shirt als incentive. Deze campagne loopt van 15 juni tot en met 31 oktober 2017. Het doel is om ca. 400 nieuwe leden vanuit Nederland en 200 nieuwe leden vanuit België te werven.

Synpact is hierbij verantwoordelijk voor content ontwikkeling, design incentive programma, campagnemanagement, projectmanagement en –realisatie en creëerde de content, eDMs, Social Media Assets en de website.

Neem voor meer informatie contact op met Sven van Egmond: s.vanegmond@synpact.nl.