Hewlett Packard Enterprise logo

Hewlett Packard Enterprise: Beyond SMB Growth

Sinds maart 2016 ondersteunen wij HPE in de maandelijkse campagne Beyond SMB Growth. Beyond SMB Growth is een online platform voor HPE partners, waar zij terecht kunnen voor: de prijslijst, promoties, productnieuws, marktnieuws, events en contactgegevens van hun distributeurs. Via dit platform worden goedlopende producten extra gepromoot.

Het volledige marketing- en communicatietraject richting partners verloopt voor de campagne via Synpact. Synpact is hierbij verantwoordelijk voor online marketing en -communicatie, DM-campagnes, en database management. Zo bouwde Synpact de website van Beyond for Growth evenals de maandelijkse nieuwsbrief.

Tevens regelt Synpact alle technische web aspecten, het design en de invulling van de campagne. Daarnaast stemt de projectmanager binnen Synpact met HPE de inhoud af, laat dit vertalen en schrijven. De gehele inhoud wordt compleet afgeleverd.

 

 

Onboardproces

Synpact is ook verantwoordelijk voor het onboardproces van nieuwe partners die zich via de website aanmelden. Zij ontvangen een welkomstpakket en een training om het bedrijf beter te leren kennen.

 

Neem voor meer informatie contact op met Sven van Egmond: s.vanegmond@synpact.nl.