Exact: Exact Live 2017

Al in 2012 ontwikkelden wij voor Exact het concept Exact Live. Een multimediale campagne met als hoogtepunt een grootschalig evenement voor bijna 5.000 prospects, klanten en partners van Exact. Live communicatie in optima forma waardoor Exact Live is uitgegroeid tot het grootste business event voor technologie en software van de Benelux. Erik van der Meijden, CEO van Exact, noemde de jubileum-editie in 2016 ‘de beste editie ooit‘. In 2015 wonnen Synpact en Exact met Exact Live de ‘Gouden Giraffe’ voor beste beursevent van 2015.

In 2017 vindt Exact Live plaats op 15 november in nog grotere hallen van de Jaarbeurs Utrecht. Synpact is verantwoordelijk voor het concept, de campagne en het projectmanagement.

Tijdens het event presenteert Exact succesvolle toepassingen van technologie waarmee het klanten en prospects inspireert en richting geeft aan de dag van morgen.

Ook live communicatie met je zakelijke doelgroep? Neem contact op met Sven van Egmond via s.vanegmond@synpact.nl voor meer informatie.