Exact: Internationaal live communicatie concept 2017

Voor Exact ontwikkelen wij net als in 2016 een live communicatie concept voor een aantal vooraanstaande internationale beurzen, waaronder de Cebit Hannover (maart 2016), Accountex London (mei 2016) en 72e Congrès de l’Ordre des experts-comptables (Frankrijk – september 2016).

Dit concept is een doorvertaling van en integratie met de internationale awareness campagne, met als centrale thema “New Accountancy”. Synpact is voor alle events verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, event design, project management en realisatie. Per land wordt een verschillende inhoudelijke invulling gegeven aan het concept, afhankelijk van de wensen van de lokale markt.

Op Accountex in Londen kon geen enkele bezoeker om de stand van Exact heen. Op Accounting Web werd de stand van Exact zelfs de beste van de beurs genoemd. Exact ging, als challenger op de UK-markt, op de beurs een big en bold statement aan, onder andere met een sterke positionering van de USPs, demo’s, een uitnodigend theater en items die linken aan de sponsorship met Max Verstappen.

Neem voor meer informatie contact op met Sven van Egmond: s.vanegmond@synpact.nl.