ElkeDagBeterAward 2015 – WVDO Rotterdam

Wat is het vitaalste bedrijf van West-Nederland? Op 14 oktober, tijdens de Week van de Ondernemer in Rotterdam wordt de ElkeDagBeterAward West-Nederland uitgereikt door Pieter van den Hoogenband. Ondernemers die op duurzame manier met hun medewerkers omgaan kunnen zicht tot 7 oktober inschrijven. De Award is een initiatief van ONVZ Zorgverzekeraar en MKB-Nederland en wordt nu voor het 4e jaar uitgereikt. Synpact is mede-ontwikkelaar en uitvoerder van de campagne.

Na regionale voorrondes in Midden-, Noord-, Oost- en Zuid-Nederland is het nu de beurt aan de regio West-Nederland. Uiteindelijk kiest het publiek en een jury uit alle regio winnaars het Vitaalste bedrijf van Nederland. Uitreikingen vinden plaats tijdens de verschillende edities van de Week van de Ondernemer.

ONVZ Zorgverzekeraar helpt ondernemers om de mensen in hun bedrijf gezond te houden. De kennis die het heeft opgedaan bij het ontwikkelen en uitvoeren van vitaliteitsprogramma’s voor grote bedrijven, stelt het nu ook beschikbaar aan het mkb. Daarom doet ONVZ mee aan de Week van de Ondernemer. Tijdens de Week van de Ondernemer geeft het ondernemers bruikbare informatie over leefstijl en preventie, hoe ondernemers hun mensen kunnen helpen hun leefstijl te verbeteren, bijvoorbeeld door deelname aan speciaal voor het mkb ontwikkelde leefstijlprogramma’s. Op die manier ondersteunt ONVZ ondernemers hun bedrijf elke dag beter te maken.

Ben je ook geïnteresseerd in een specifieke campagne voor de doelgroep MKB/ondernemers? Neem dan contact op met Remko Wouters: r.wouters@synpact.nl.