Eerste 1.000 ondernemers schrijven zich in voor WVDO 2017

De registratie voor de Week van de Ondernemer 2017 is gestart. In één week tijd schreven zich meer dan 1.000 ondernemers in. Het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland vindt dit jaar op 9, 10 en 11 mei plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en op 21, 22, en 23 november nogmaals in Amsterdam. Een vol programma met experts en topondernemers. Ook dit jaar worden er meer dan 10.000 ondernemers verwacht.

Al 20 jaar stimuleert de Week van de Ondernemer succesvol ondernemerschap. Ook in 2017 staan de beste experts en topondernemers weer klaar voor ondernemend Nederland. Zij delen hun laatste inzichten op het gebied van groei, marketing, innovatie, personeel en financiering. In één dag ben je als ondernemer weer up-to-date. “Een snoepwinkel voor ondernemers”, zo noemen bezoekers het vaak.

Ondernemers kunnen zich inschrijven voor keynotes van topsprekers als Rik Vera, Roeland Dietvorst, Jos Burgers, Erik Scherder, Barbara Baarsma en Pim van der Feltz van Google. Gedurende de dag kunnen zij kiezen uit meer dan 40 praktische workshops. Daarnaast staan er vanuit de partners vele experts klaar op de WVDO-Experience voor één-op-één adviesgesprekken met ondernemers.

De Week van de Ondernemer is een initiatief van De Ondernemer (Persgroep) en MKB Nederland. Synpact is oprichter van het event en verantwoordelijk voor het totaalconcept – van conceptontwikkeling en samenwerking met kennispartners tot wervingscampagnes en projectrealisatie.

Partners zijn dit jaar o.a. Rabobank, PostNL, ONVZ, Google, BDO, Essent, UWV, Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Oxfam Novib, NL Groeit, Spotcap, Credion en Marktlink.

Vanuit De Ondernemer wordt dit jaar extra aandacht besteed aan de Week van de Ondernemer, o.a. in de vorm van branded content voor partners. Rondom de Week van de Ondernemer (voorjaar en najaar) wordt de WVDO-Special uitgegeven. Hierin krijgen experts, sprekers, ondernemers en partner een gezicht voor een breder publiek. De WVDO-Special wordt op de zaterdag voorafgaand aan de Week bijgesloten bij de dagbladen van ARD en Het Parool (oplage 1.2 miljoen).

Op de website van de Week van de Ondernemer vind je meer informatie over het programma. Partner worden van de Week van de Ondernemer? Neem dan contact op met Remko Wouters: r.wouters@synpact.nl.

10 maart 2017