Dutch Centers for Entrepreneurship: Beste Ondernemer 2015

Tijdens de Week van de Ondernemer 2015 in Utrecht werd Jaap Korteweg, oprichter en eigenaar van de Vegetarische Slager, uitgeroepen tot Beste Ondernemer 2015. Hij ontving de nieuwe jaarlijkse prijs uit handen van minister Henk Kamp van Economische Zaken. Jaap Korteweg zag sinds de oprichting van de Vegatarische Slager in Den Haag in oktober 2010 de omzet ieder jaar verdubbelen.

Vanuit de Week van de Ondernemer en Dutch Centers for Entrepreneurship stelden Philipp Koellinger en Mirjam van Praag, onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam en Copenhagen Business School, een lijst van 160 ondernemers samen. Ondernemers die allen hebben bewezen zeer succesvol te zijn. Uit de voorgeselecteerde lijst topondernemers kon ondernemend Nederland stemmen op hun favoriet. De top 10 bestond onder andere uit Floris van Bommel, John de Mol, Pieter Zwart en Jan-Peter Cruiming.

De prijs is een initiatief van Synpact, Dutch Centers for Entrepreneurship en de Week van de Ondernemer. Synpact is verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, campagne- en projectmanagement en activatie. In 2016 wordt de prijs uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam op 16 november.

Neem voor meer informatie contact op met Remko Wouters.