BDO Nederland: Family Circles 2017

Voor BDO Nederland heeft Synpact van 19 april t/m 29 juni 2017 een reeks Family Circles evenementen gerealiseerd in 8 verschillende regio’s in Nederland. Bij elke editie komen familiebedrijven uit de regio bijeen voor een lunch of borrel op een bijzondere locatie. Het doel hiervan is om de ondernemers in familiebedrijven te inspireren, informeren en om met elkaar in gesprek te gaan over bedrijfsoverdracht. Synpact is hierbij verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, event design, campagnemanagement, projectmanagement en –realisatie.

Tijdens de BDO Family Circles is er een lezing waarbij een expert van BDO (Joost Vat / Ed van de Vijver) de ondernemers meeneemt in ‘De kunst van het loslaten’: wat komt er nou precies kijken bij bedrijfsoverdracht en waar lopen families tegenaan? Op elke locatie is de ondernemer van de desbetreffende locatie aanwezig die vertelt over zijn of haar eigen ervaringen met de bedrijfsoverdracht die reeds is geweest of waar ze naartoe werken. Daarna is er volop tijd voor ondernemers om met elkaar in gesprek te gaan.

De BDO Family Circle vindt in 2017 plaats in 8 verschillende regio’s: Eindhoven, Gorinchem, Haarlem, Tilburg, Wassenaar, Utrecht, Oss en Genemuiden. Elk met een opkomst van ongeveer 50 familiebedrijven.

In Eindhoven gingen bezoekers terug naar het verleden én keken naar de toekomst in een unieke, historische locatie: de oude bestuurskamer van Philips op Strijp-T. Familiebedrijven kwamen in Haarlem bijeen in wijnkoperij Okhuysen waar zij eindigden met een wijnproeverij, en in Wassenaar werd Duinrell bezocht.

De locatie in Oss was de Acket Drukkerij waar bezoekers een rondleiding kregen en in witte ‘doktersjassen’ gehesen worden met een haarnetje op het hoofd en in schoenen met stalen neuzen. Dit is vanwege verplichte regels met betrekking tot hygiëne en veiligheid, aangezien het bedrijf voor de voedselindustrie werkt.

De laatste editie vindt plaats bij het gerenommeerde familiebedrijf Breman in Genemuiden. De vele aanmeldingen voor dit event – meer dan 80 – zorgt voor een spetterende afsluiting van de BDO Family Circle 2017.

Neem voor meer informatie over deze campagne contact op met Maarten van Druten: m.vandruten@synpact.nl.