16 NOV 2016: Amsterdamse Ondernemersprijs 2016

Op 16 november 2016 wordt voor de negende keer de Amsterdamse Ondernemersprijs uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer. De prijs is een initiatief van de gemeente Amsterdam, samen met partners MKB Amsterdam, Rabobank, Marktlink en De Persgroep. Synpact is verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, campagne management en projectrealisatie. 

De Amsterdamse Ondernemersprijs is dé beloning voor de ondernemer die creatief en innovatief is, de lat steeds hoger legt en zijn/haar medewerkers dagelijks weet te motiveren en aansluit bij het thema van de Week van de Ondernemer 2016 “Building Better Business”. Bent u een innovatieve, creatieve en betrokken Amsterdamse ondernemer? Dan zetten wij u graag in de spotlight en maakt u kans op de Amsterdamse Ondernemersprijs 2016. Schrijf u nu in.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst op 16 november wordt de winnaar van de Amsterdamse Ondernemersprijs bekend gemaakt tijdens de Week  van de Ondernemer Amsterdam. De 3 finalisten krijgen de mogelijkheid zich deze dag te presenteren aan zo’n 1500 Amsterdamse ondernemers en zich te profileren als de Amsterdamse Ondernemer van het jaar 2016.

In 2015 werd Henk Janssen (Lightwell) Amsterdamse Ondernemer van het jaar. In 2014 Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely) en in 2013 Philip Hillege (Skins Cosmetics). Stuk voor stuk ondernemers waar Amsterdam trots op is.

Neem voor meer informatie contact op met Maarten van Druten: m.vandruten@synpact.nl.