9-11 MEI 2017: Week van de Ondernemer Utrecht

Ook in 2017 organiseren wij weer (voor het 20ste jaar!) de Week van de Ondernemer, het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent in Nederland. Tijdens het event worden jaarlijks ca. 10.000 ondernemers geïnspireerd door topsprekers, experts en succesvolle ondernemers. Een cadeau voor ondernemend Nederland, mogelijk gemaakt door bedrijfsleven en overheid. Bezoekers noemen het ook wel ‘een snoepwinkel voor ondernemers’.

Landelijk en regionaal

Dit jaar twee landelijke en meerdaagse edities: in het voorjaar in Utrecht (9, 10 en 11 mei) en in het najaar in Amsterdam (21, 22 en 23 november). De nationale edities worden aangevuld met regionale edities gedurende het jaar in o.a. Rotterdam (27 september) en Eindhoven (11 oktober).

WVDO Special Magazines

Rondom deze twee edities worden WVDO Special Magazines uitgegeven. Hierin krijgen experts, sprekers, ondernemers en partners een gezicht voor een breder publiek. De WVDO-Special wordt op de zaterdag voorafgaand aan de Week bijgesloten bij de dagbladen van ADR en Het Parool (oplage 1.2 miljoen).

Meer informatie over de Week van de Ondernemer 2017? Of partner worden? Neem dan contact op met Remko Wouters: r.wouters@synpact.nl.