7 NOV 2016: Lancering Wereld van de Ondernemer 2017

Per 1 oktober hebben Synpact en de Persgroep de handen ineengeslagen om samen het grootste en meest complete ondernemersplatform van Nederland te bouwen: de Wereld van de Ondernemer.

Op 7 november aanstaande lanceren wij de plannen voor 2017 en verder. Ben je bezig met ondernemers en… beleid, strategie, content, marketing, media, communicatie en/of sales, dan mag je deze middag in het INIT-gebouw in Amsterdam niet missen.

Op inspirerende wijze delen wij onze kennis met je over alles wat ondernemers bezighoudt en hoe je ze anno 2017 het beste bereikt en beraakt. Om aan te geven hoeveel waarde de Persgroep hecht aan het platform, zal rasondernemer en CEO van de Persgroep Christian van Thillo persoonlijk aanwezig zijn om zijn visie te delen.

Programma
15.00 uur: Ontvangst en welkom, door Willem Albert Bol, host vanuit Persgroep
15.30 uur: De visie van een mediaondernemer pur sang, door Christian van Thillo, CEO de Persgroep
16.00 uur: Eerste resultaten Nationaal Ondernemers Onderzoek 2016 en ambities Wereld van de Ondernemer door Remko Wouters, directeur Synpact
16.45 uur: Netwerkborrel & hapje
18.30 uur: Afsluiting

Voor deze kick-off verwelkomen wij relaties van Synpact en de Persgroep die, net als wij, een passie hebben voor ondernemers en B-to-B marketing.

Wil je hier ook graag bij aanwezig zijn? Stuur dan een mail met je gegevens naar Gerard van den Broek: g.vandenbroek@synpact.nl.

Lukt het je niet om aanwezig te zijn, maar wil je wel graag op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.