29 & 30 MEI 2017: 4th European Family Business Summit

Op 29 & 30 mei 2017 organiseren wij voor European Family Businesses en FBNed | Familiebedrijven Nederland de vierde European Family Business Summit in Amsterdam. Thema dit jaar: The Family Business: The Sustainable Choice. Er worden ruim 250 Europese familiebedrijven verwacht. Synpact is verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, campagnemanagement en projectrealisatie. KPMG en Russell Reynolds Associates zijn partners van het event. Op www.deondernemer.nl verschijnt content rond het event.

Het event start op 29 mei met een Gala Dinner in het Scheepvaartmuseum, waarbij alle gasten met een rondvaart door de Amsterdamse grachten arriveren. Netwerken staat hier centraal. De dag erna vindt de Summit plaats in het Concertgebouw in Amsterdam. Gedurende het hele programma wordt in gegaan op met name duurzaamheid en transparantie en het belang hiervan voor familiebedrijven. Er is een keur aan sprekers uitgenodigd, ondernemers uit familiebedrijven, maar ook sprekers uit de politieke en academische wereld. Aan het woord komen o.a. Alfonso Libano en Jesus Casado (European Family Businesses), Marlies van Wijhe (FBNed), Jeroen Smit, Jan Peter Balkenende, Beatrice Ballini (Russell Reynolds Associates), Alexander Schworen (Peri GmbH), Peter Jaskiewicz (Professor of Enduring Entrepreneurship, Canada), Jean-Marie Solvay (Solvay) en Fanja Pon (Pon Holding).

Het event is bedoeld voor familiebedrijven uit heel Europa, leden van de initiatiefnemers, maar ook niet-leden. Doel is om kennis over familiebedrijven met elkaar te delen, op internationaal niveau. Een uniek event voor de ‘family business community’ in Europa.

Neem voor meer informatie over dit event of het bereiken van familiebedrijven contact op met Maarten van Druten: m.vandruten@synpact.nl.