16 NOV 2016: Ontbijtsessie Essent Zakelijk – Simeon Tienpont

Simeon Tienpont, beste zeiler van Nederland, spreekt tijdens de ontbijtsessie ‘Toekomstverkenners’ van Essent Zakelijk tijdens de Week van de Ondernemer Amsterdam op 16 november 2016. Bijzonder, omdat hij tenminste 280 dagen per jaar op zee zit.

Voor Volvo Ocean Race zeiler Simeon Tienpont is de juiste strategie cruciaal en het verschil tussen winnen en verliezen. Samen met de zakelijke gasten van Essent kijkt hij naar de lessen die hij geleerd heeft op zee, zoals het moeten bijsturen van je strategie en leiding geven aan een team van gedreven professionals. Ook gaat hij in op de lessen die hij geleerd heeft op land, zoals bij de Nederlandse campagne voor Volvo Ocean Race met Akzo Nobel. Een exclusief kijkje in de zeilsport tijdens een interactieve ontbijtsessie, onder leiding van Ronnie Overgoor, exclusief voor klanten van Essent Zakelijk. De ontbijtsessie is inmiddels VOL.

Essent Zakelijk is ook aanwezig op de WVDO-Experience waar zij ondernemers persoonlijk advies geeft over hun eigen toekomststrategie.

Binnen de reeks ‘Toekomstverkenners’ van Essent Zakelijk verzorgde Toon Gerbrands (Algemeen Directeur PSV) de ontbijtsessie tijdens de Week van de Ondernemer in Eindhoven.

Neem voor meer informatie contact op met Gerard van den Broek: g.vandenbroek@synpact.nl.